Plešivica kao najmanja vinska regija u Hrvatskoj, ali svakako ne manje vrijedna spomena, poznata je po pjenušcima visoke kvalitete. U toj regiji uz samu vinsku cestu, sa svojih 6 hektara vinograda, nalazi se vinar Kolarić. Vinarija Kolarić se ističe kreiranjem vina s etiketom Coletti koje obuhvaća niz pjenušaca, vina od autohtonog plešivičkog grožđa, ali i vina od internacionalnih sorti poput crnog pinota, sivog pinota i chardonnaya.
Proizvodnja vina Kolarić koristi različite metode poput hladne maceracije, sur-lie procesa i vinifikacije na amforama. U podrumu vinarije Kolarić nalazi se amfora zapremine 1200 litara u kojoj se dvije godine fermentira oko 3 tone vrhunskog grožđa prije daljnje prerade. Nakon fermentacije, vino odležava još dvije godine u drvenim bačvama te nekoliko mjeseci u boci.
Krajnji proizvod je bijelo vino koje fermentacijom na pokožici dobiva narančastu boju, gotovo bez mirisa, ali punog i snažnog okusa. Coletti Amfora Pinot Grigio 2018 smatra se vinom s velikim potencijalom prema mnogima.